Menu

Het voordeel van een AH Bonuskaart is dat je korting krijgt op je boodschappen in de Albert Heijn. Wanneer je zelf een bonuskaart aanvraagt en deze activeert kan je hem koppelen aan je Airmiles kaart.Hierdoor spaar je bij het doen van boodschappen automatisch voor AH miles, deze kan je vervolgens bijvoorbeeld inwisselen voor korting op je boodschappen.

Tegenwoordig heten de Airmiles die je bij de AH spaart 'AH Miles', echter zijn deze punten ook nog gewoon in te wisselen voor andere Airmiles acties. Kijk op de Airmiles website waar je je gespaarde Airmiles/AH Miles voor kunt inwisselen. Naast het sparen voor Airmiles kan je ook aangeven dat je persoonlijke kortingen wilt ontvangen, op basis van jouw koopgedrag ontvang je persoonlijke aanbiedingen van de Albert Heijn. Deze persoonlijke bonusaanbiedingen kan je wekelijkse activeren via de app onder 'Mijn Bonus Box', wanneer je vervolgens bij het afrekenen je gekoppelde bonuskaart gebruikt word je persoonljke korting direct verrekend.

Heb je nog vragen over de AH bonuskaart? Kijk dan op de website van Albert Heijn.

TIP: Wil je nooit meer de AH Bonuskaart vergeten en bezit je een iPhone? Kijk dan hier om een Bonuskaart aan je Apple Wallet toe te voegen!

Albert Heijn Bonus kaart